Hirdetés

Új Nokia headsetek



|

A Nokia három új Bluetooth fülhallgatóval ad nagyobb hangerőt.

Hirdetés

A Nokia három új taggal bővíti Bluetooth fülhallgatóinak családját: a BH-803-al, a BH-604 sztereó fülhallgatóval és a BH-602-el. A prémium-kidolgozású BH-803 Nokia Bluetooth fülhallgatóval menet közben is stílusos lesz megjelentésünk, míg a sztereó hangzást biztosító BH-604-el hifi hangminőséget élvezhetünk. A beszédet a zenénél fontosabbnak értékelő üzletemberek számára a BH-602 Nokia Bluetooth biztosít remek hangminőséget.

Nokia Bluetooth fülhallgató BH-803

A prémium-kidolgozású Nokia fülhallgató időtlen megjelenéséhez és hangulatához társuló kiváló hangminőséget a digitális jelfeldolgozás (DSP) technológia biztosítja, amely még zajos környezetben is segít a háttérzaj és a visszhang kiszűrésében. Az érintésre működő hangerőszabályzóval és némítóval egyszerűen beállíthatjuk a hangerőt. A BH-803 Nokia Bluetooth fülhallgató könnyű (11,3 g), kicsi és gyorsan feltölthető, így tökéletesen illik mobil életvitelünkhöz. A várhatóan világszerte forgalmazott fülhallgató a Bluetooth V1.1 és az azt követő specifikációkat támogató készülékekkel kompatibilis. A BH-803 Nokia Bluetooth fülhallgató adók nélküli ára várhatóan 140-160 euró (körülbelül 37 000 forint) körül mozog majd.


Nokia Bluetooth fülhallgató BH-604

Az új Bluetooth sztereó fülhallgató a zenerajongók megbízható útitársa. A kiváló, hifi-hangminőséget biztosító fülhallgató gyorsan feltölthető és a fülre hajtható kagylóval kényelmesen hordható. A zenéket a lejátszásra, szüneteltetésre, megállításra, előre- és hátraugrásra szolgáló három médiagombbal kezelhetjük, a fülhallgató más jellegű használatára pedig a külön ki- és bekapcsológomb és hívásgombok szolgálnak. A várhatóan világszerte forgalmazott BH-604 Nokia Bluetooth fülhallgató a Bluetooth V2.0 specifikációt támogató készülékekkel kompatibilis. A BH-604 Nokia Bluetooth fülhallgató adók nélküli ára várhatóan 120-140 euró (körülbelül 32 000 forint) között lesz.


Nokia Bluetooth fülhallgató BH-602

A BH-602 Nokia Bluetooth fülhallgatónál végre megállapodhatnak azok az üzletemberek, akik utazásaikhoz megbízható tartozékot keresnek. A készülék hosszú beszélgetési időt (akár 11 órát), visszhangszűrő és zajcsökkentő képességeinek (DSP) köszönhetően pedig kivételes hangminőséget biztosít. Mindössze 15 perces töltéssel akár öt órát is beszélgethetünk. Az akkumulátor állapotát a LED-es töltéskijelzőn könnyen nyomon követhetjük. A BH-602 Nokia Bluetooth fülhallgató kényelmi szolgáltatásai között az újrahívásra, hívás elutasítására, hangfelismerés aktiválására és a hívástartásról hívásra váltásra használható fogadás/befejezés gomb mellett automatikus hangerőszabályzást és némítást is megtalálunk. A várhatóan világszerte forgalmazott fülhallgató a Bluetooth V1.1 és az azt követő specifikációkat támogató készülékekkel kompatibilis. A BH-602 Nokia Bluetooth fülhallgató adók nélküli ára várhatóan 75-90 euró (19-23 ezer forint) között alakul majd.

 

A Bluetooth fülhallgatók várhatóan 2007 harmadik negyedévében jelennek majd meg az üzletekben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.