Hirdetés

Új Nseries - a zene van a középontban



|

Hirdetés

A készülékek legfontosabb extrái között szerepelnek a külön zene-vezérlőgombok, az egyszerű szinkronizálást és a számok kezelését megoldó Nokia PC Suite és új szoftverek, valamint nagyobb tárkapacitás - a Nokia N91 8 GB valódi élesre töltött zenegép! Akár a buszon ülünk, akár az utcán sétálunk, mostantól kényelmesebben élvezhetjük a zenét. Kedvenc dallamaink a külön zenegombokkal csupán egy gombnyomásnyira vannak. A zenék kezelése a beépített zenelejátszóval sokkal egyszerűbbé vált. A zenemenüből pillanatok alatt összeállíthatunk egy lejátszási listát, amelyet aztán át is szerkeszthetünk. Szintén másodpercek alatt felmásolhatunk számokat egy CD-ről, szinkronizálhatjuk a készülékkel, és a Nokia PC Suite programcsomagba tartozó Nokia Music Manager program segítségével menet közben már hallgathatjuk is a zenét.
Ráadásul a Nokia N70 Music Edition, a Nokia N73 Music Edition, és a Nokia N91 8 GB készülékek nagyobb memóriával is rendelkeznek a kihagyhatatlan számok tárolására: az N70 1 GB, az N73 2 GB, az N91 pedig 8 GB tárhellyel bír. A világszerte két legismertebb zeneformátumot, az MP3-at és az AAC-t támogató készülékek előtt nem maradhat szám ismeretlen. A még jobb hangminőség érdekében a normál 3,5 mm-es, sztereó csatlakozóval rendelkező, kiváló minőségű kompatibilis fülhallgatót használhatunk a készülékekkel. Az internetkapcsolatnak köszönhetően emellett menet közben is jó minőségű zenét hallgathatunk. Könnyedén elérhetjük a kedvenc előadónkkal kapcsolatos legfrissebb híreket, vásárolhatunk koncertjegyeket, és meghallgathatjuk a legújabb dalokat - mindez csak pár gombnyomásnyira van. A mobilzene határait olyan további szolgáltatások tolják ki, mint a podcasting, a rádióállomás-listával és vizuális rádióval felszerelt sztereó FM rádió, és a Music Recommenders.
Nokia N91 8 GB: Wurlitzer a zsebben Az emblematikus Nokia N91 8 GB a mobiltelefonon elérhető legjobb zenei élményt nyújtja. A külön zenegombok, a készülékkel járó elsőrangú, zenéhez készült, távirányítós fülhallgató, a szinkronizálás lehetősége a Windows Media Playerrel, és a Bluetooth kapcsolat támogatása a Nokia Nseries Music Range többi elengedhetetlen funkciójával együtt valódi zsebben hordható wurlitzert varázsol az új Nokia N91 8 GB-ből. Nokia N73 Music Edition: a digitális és az audio találkozása A Nokia N73 Music Edition lenyűgöző multimédiás számítógép akár 2 GB memóriával, a zenei élvezetéhez tervezett, beépített sztereó kihangosítóval, és Windows Media Player-es szinkronizálási lehetőséggel. Az MP3, AAC, AAC , eAAC , és WMA formátumokat támogató készülékkel a felhasználó dönti el, milyen formában másolja át és játssza le a számokat. A kiváló fényképezési funkciókkal, többek között 3,2 megapixeles (2048 x 1536 képpontos) kamerával, Carl Zeiss lencsével, és autofókusszal ellátott Nokia N73 Music Edition a digitális és az audio mennyben köttetett házassága.
Nokia N70 Music Edition: Minden-egyben zenelejátszó A Nokia N70 Music Editionnel akár 1 gigabájtnyi zene is elfér a zsebünkben. A zenét egy sor digitális zenesávval tehetjük egyénivé, a zenefunkciókat pedig a zenegomb lenyomásával közvetlenül elérhetjük. A zenehallgatáshoz használjuk a zenéhez optimalizált, a könnyű hozzáférés érdekében távirányítóval ellátott fülhallgatót! A továbbfejlesztett zenei funkcióknak köszönhetően a kompakt készülék mélyén kiváló teljesítményű multimédia rejlik. A Nokia N70 Music Edition, a Nokia N73 Music Edition várhatóan 2006 októberében, a Nokia N91 8 GB pedig várhatóan 2006 végén jelenik meg az üzletekben, támogatás nélküli ára pedig a fenti sorrendet követve 350, 450, és 550 euró körül mozog majd.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.