Hirdetés

Új processzort kap a Samsung Galaxy S II



|

Meglehetősen szokatlan a megjelenés előtti napokban történő, ilyen jellegű változtatás.

Hirdetés

A Samsung alaposan felkavarta az utóbbi időben a Galaxy S sorozata körüli állóvizet: néhány napja kiderült, hogy az eredeti készülékből lesz egy felújított változat, amelybe egymagos, 1,4 GHz-es Qualcomm Snapdragon processzor fog kerülni, továbbá a mobil 3G-modemét is HSPA+ kompatibilisre cseréli a gyártó.

 

Samsung Galaxy S II (i9100)
Samsung Galaxy S II (i9100)


Ma jött a második szájtátásra okot adó hír, ugyanis félhivatalosan tudtunkra adták, hogy a Mobile World Congress-en bemutatott Galaxy S II-ben jelenleg agyátültetést végez a Samsung. A cég észtországi kirendeltsége a Facebookon ismertette, hogy a telefon nem az eredetileg bejelentett, 1 GHz-es Exynos CPU-val fog piacra kerülni, hanem annak 200 MHz-el magasabb órajelű testvérével.


Természetesen az új egységben is két mag dolgozik, a bejelentés legmeglepőbb része az időzítés, hiszen a telefon elvileg április végén, vagy május elején fog világszerte elérhetővé válni. A két központi egység közti csere az ezzel foglalkozó mérnököknek jelen körülmények közt valószínűleg gyerekjáték, vélhetően ezért nem csúszik hónapokat az okostelefon megjelenése.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.