Hirdetés

Új ROKR zenetelefonok a Motorolától



|

Hirdetés

A szeptember elején bemutatott, Apple-lel közösen fejlesztett, ROKR sikere finoman szólva is elmaradt a várttól. Ennek oka abban lelhető, hogy sokaknak a magas ára mellett a formatervezése sem nyerte el a tetszését, valamint, hogy legfeljebb 100 dalt tudunk vele tárolni, a memóriakártya nagyságától függetlenül. Garriques szerint az év elején jön ki egy új formatervezésű modell, amely az RAZR-nél már megszeretett vékony kivitelű lesz, mindemellett 1 megapixeles kamerát is tartalmaz majd. Az év második felében pedig egy olyan ROKR-t kaphatunk kézhez, amely már a mobilhálózaton keresztül is képes a számokat letölteni.
A vezető azt is megemlítette, hogy a jelenleg piacon lévő mobilokkal ellentétben a következő változatok már nem csak Apple iTunes klienssel, hanem többféle szoftverrel kerülnek a felhasználókhoz, a mobilszolgáltatók igényeitől függően.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.