Hirdetés

Új vezeték nélküli mobiltöltő az LG-től



|

Az LG WCD-800 bölcső alakú és más WPC-nek megfelelő eszközökkel is kompatibilis.

Hirdetés

A 2012-es Mobil Világkongresszuson (MWC) mutatta be az LG továbbfejlesztett, vezeték nélküli mobiltöltőjét. Az LG WCD-800-ast bölcső alakúra tervezték, amely függőleges helyzetben videohívások bonyolítását, szöveges üzenetek küldését teszi lehetővé töltés közben, vízszintes helyzetben pedig tévéműsorok és HD filmek lejátszását.

 

Az okostelefonok gyakran naponta, vagy akár naponta többször is töltésre szorulhatnak. Az LG szerint ezt az időt kényelmesebben ki lehet használni, ha nem kell kábelt csatlakoztatni, mert vezeték nélküli töltőnk van. Az LG WCD-800-zal a töltéshez nem kell mást tennünk, mint a telefont egyszerűen a mindössze 75,8 mm széles bölcső felületére helyezni. A töltési felület mérete kétszer akkora, mint az LG korábbi vezeték nélküli töltőjének, az LG WCP-700-nak volt.

 

 

Az LG WCD-800 működése az elektromágneses indukció elvén alapszik, azaz azt az energiát továbbítja az akkumulátornak, amit a töltő alatt található elektromos tekercsek mágneses mezeje hoz létre. Az LG szerint a WCD-800 a hagyományos vezetékes töltőkkel egyenértékű hatékonyságot és teljesítményt nyújt. Minden WPC (vezetékmentes energia konzorcium) globális szabványnak megfelelő mobilkészülékkel kompatibilis a WCD-800.

 

Az új töltőbölcső Koreában debütál, majd ezt követi az észak-amerikai bemutató az év első felében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.