Hirdetés

Újabb 3 vidéki városban a T-Mobile 3G



|

Hirdetés

A piacvezető T-Mobile emellett bejelentette, hogy a jelenleg Budapesten elérhető HSDPA hálózata a 3 Mbps sebességre is készen áll. A közeljövőben várható új HSDPA telefonokat és eszközöket mutatott be a T-Mobile, jelezve, hogy az országban kizárólag a vezető mobilszolgáltatónál elérhető mobil szélessávú HSDPA a jövőben forradalmasíthatja a mobilinternetezést. A HSDPA ugyanis már most 1,5 Mbps sebességet kínál adatátvitel esetén és számítógépes internetezésre, nagyobb méretű videofájlok letöltésére, folyamatos jó minőségű videoátvitelre egyaránt kiválóan használható. A mobilcég sajtótájékoztatóján emellett bejelentette, hogy a már kiépült HSDPA hálózata készen áll a 3 Mbps sebességre is, és a később megjelenő erre alkalmas eszközök (kártyatelefon, mobiltelefon) forgalomba kerülése esetén az előfizetők a mostaninál is kétszerte gyorsabban internetezhetnek majd.
A T-Mobile egyedül a hazai szolgáltatók közül a legújabb compact HSDPA kártyatelefont kínálja ügyfeleinek (Net csomag előfizetése esetén akár 0 forintért), emellett a tájékoztatón több új HSDPA mobiltelefont és eszközt mutatott be. A szolgáltatónál a közeljövőben forgalomba kerülő Samsung Z560, a T-Mobile MDA Vario II, továbbá az asztali számítógépekhez USB portra csatlakoztatható kisméretű HSDPA modem egyaránt kipróbálható volt. A HSDPA kiépítéséhez 3G hálózat szükséges, így a T-Mobile Budapest és Debrecen mellett újabb 3 településen, Pécsen, Balatonalmádiban és Siófokon is elindította videotelefonálásra alkalmas harmadik generációs hálózatát. Wolfgang Engler üzletágvezető-helyettes elmondta, a T-Mobile a következő 2 évben a hálózaton elérhető adatátviteli sebességet többszörösére, a tervek szerint 10 Mbps-ra növeli, a HSUPA-val pedig a feltöltési sebesség is elérheti a 2 Mbps-ot.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.