Hirdetés

Újabb 4:3 képarányú mobil az LG-től



|

Snapdragon 800 dolgozik az Optimus Vu család idei tagjában.

Hirdetés

A modern okostelefonokat egyik leggyakrabban érő vád, hogy mindegyik lényegében ugyanúgy néz ki, sehol sincs már a mobilos piac néhány évvel ezelőttig tapasztalt hardveres és szoftveres sokszínűsége. A kivételek mindig erősítik a szabályt, ma délelőtt az LG bejelentette az elődjeihez hasonlóan valószínűleg megint csak Ázsiában piacra kerülő Vu-széria harmadik generációs tagját.

Hirdetés


A család sajátossága első pillantásra is nyilvánvaló, az elsősorban hölgyeknek szánt sorozat tagjai ugyanis 4:3 képarányú érintőkijelzővel rendelkeznek, a legújabb esetében egy 5,2 colos és 1280×960 pixeles IPS panelről van szó. A készülék elődjébe 5 colos és 1024×768 képpontos került, ám a megjelenítő átlójának növekedése ellenére az LG szerint maga a telefon méretre gyakorlatilag semmit sem változott, pedig már érintőceruzát is rejt a burkolat.


A további kiemelendő frissítéseknek a kettőről négymagos Snapdragon processzorra való átállás, továbbá a 8 helyett 13 megapixeles hátlapi kamera használata nevezhető. Nem tudni, hogy utóbbinak van-e bármilyen jelentősége a képminőség szempontjából.


További fontosabb specifikációk: LTE, HSPA+, NFC, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11n, 2 megapixeles előlapi kamera, 2 GB RAM, 16 GB háttértár, Google Android 4.2.2, 2610 milliamperes akku, áttetsző tok, 161 grammos súly, 132 × 56 × 9,4 mm-es méret.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.