Hirdetés

Újabb androidos mobilon gondolkodik a Blackberry



|

Addig is februárban csökkenhet a prémium Priv modell ára.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben jó néhány országban forgalomba került Blackberry Priv eddig jobbára pozitív kritikai fogadtatásban részesült, azonban a kártyafüggetlen modell ára olyan 700 dollár (hazánkban bruttó 275 ezer forint) környékén tanyázik. Ez felettébb magas összeg bármilyen mobilért, így Blackberry ügyvezető igazgatója szerint februárban valószínűleg csökkentik majd a készülék árát.

Hirdetés


Szintén érdekes, hogy John Chen szerint nincs kizárva egy második androidos okostelefon piacra dobása sem, természetesen csak valamikor 2016 során érkezhet meg a mobil. A tervezett modell felső-középkategóirás hardvereket kaphat, így a Privnél minden bizonnyal szélesebb közönség számára lenne opció a megvásárlása. A kanadai vállalat vezetője szerint egyelőre azért nincs döntés a készülék kiadása kapcsán, mert a léte nagyban függ a Priv fogadtatásától és teljesítményétől.


(Forrás: PhoneArena 1 / 2)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.