Hirdetés

Újabb badás mobil a láthatáron



|

Szeptemberben mutatkozhat be a Wave 725.

Hirdetés

A Samsung hamarosan újabb modellel bővítheti a bada operációs rendszert futtató mobiljainak sorát, a Wave 725 névre hallgató eszköz a hírek szerint szeptemberben válhat hivatalossá. A korábban már pletykált telefonról egy orosz portál most meglehetősen részletes specifikációkat hozott nyilvánosságra, köszönhetően az OS fejlesztői csomagjába diszkréten beágyazott extra információknak.

 

 


A bada 2.0-t futtató készülék érintőkijelzője a hírek szerint 3,65 col átlójú és 320×480 képpont felbontású, felette egy 0,3 megapixeles előlapi kamera kapott helyet, a szenzor hátlapi testvére elvileg 5 megapixeles.


A beépített HSDPA modem elvileg 7,2 megabit/s átviteli sebességre képes, ezen felül természetesen Wi-Fi és Bluetooth vezérlők is kerültek az eszközbe. A legérdekesebb funkciónak ettől függetlenül az NFC nevezhető, bár minden bizonnyal navigálni is lehet majd a Wave 725-tel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.