Hirdetés

Újabb bizonyíték a Samsung Galaxy S5 vízállóságára



|

A Samsung videója arra utal, hogy az MWC-n debütáló Samsung Galaxy S5 tényleg vízálló.

Hirdetés

Gyakorlatilag biztosra vehetjük, hogy hétfőn a Samsung bemutatja a Galaxy S5-öt a Mobile World Congressen. Ha nem lett volna elég a rengeteg pletyka és állítólagos vezetői megerősítés, akkor most itt a Samsung hivatalos videója. Ez ráadásul más tényezőre is bizonyítékot adott. 

Hirdetés

A videóban az 5-ös szám kapta a főszerepet, amelyet egymás után megjelenő kulcsszavak felső indexeként használt a Samsung. A "the next Galaxy" felirattal záruló jelenetben érdekes módon még csak a Galaxy S5 körvonalait sem láthattuk. 

Ugyanakkor láthattunk egy vízen csúszó fiút, "Wet5" felirattal. Ez a szakértők szerint teljes bizonyíték arra, hogy a Galaxy S5 vízálló tulajdonsága nem kacsa. A jól értesültek azt mondják, a Samsung következő zászlóshajója a víz mellett a pornak is ellenáll majd - bármilyen hihetetlennek tűnt is először ez a felvetés, most maga a Samsung utalt rá. A hétfőn kezdődő Mobile World Congressen mindenesetre ez is biztosan kiderül majd, ahogyan a készülék ára és megjelenési dátuma is. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.