Hirdetés

Újabb frissítést kap a OnePlus 3



|

Az OxygenOS 3.2.2-es frissítése a gyenge üzemidőn is igyekszik javítani.

Hirdetés

Korábban már érkezett fontos frissítés a OnePlus 3-hoz, az a kijelző színein és a memóriakezelésen javított. Most itt a legújabb, ami a problémás üzemidőt igyekszik fentebb tornázni. 

Hirdetés

Az OxygenOS 3.2.2-es frissítésben az NFC gombja megjelenik az értesítéseknél, ezt kifejezetten a felhasználók kérték. Orvosolták azt a problémát is, amely miatt a készülék néha magától csendes módba kapcsolt. 

A OnePlus 3 kikapcsolja továbbá az ujjlenyomat-olvasót, ha azt érzékeli, hogy egy táskában vagy zsebben van. Ez azért fontos, mert a ruhán keresztül ilyenkor is mindig érintéseket regisztrált, és komoly zuhanásokat eredményezett az üzemidőben. 

A gyártó az értesítések kezelésén is javított a Doze módban, ami akkor indul el, ha a készülékhez egy ideje nem nyúlt a tulajdonosa. 

Természetesen más optimalizációk és találhatóak a csomagban, illetve ott vannak a legújabb biztonsági frissítések is. A videofelvételen is javítottak, a zajszűrést és a 4K-s rögzítést tekintve. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.