Hirdetés

Újabb furcsa Samsung szabadalom: itt a kiugró képernyős telefon



|

A gyártóról nem mondható el, hogy nem szeret kísérletezni az új technológiákkal, egy frissen levédetett technológiával pedig ráerősítenek erre.

Hirdetés

A Samsung mostanra egy egész szériát épített a kihajtható képernyőjű telefonokra (ez a Samsung Galaxy Fold sorozat), ez is mutatja, hogy szeretnek úttörőként fellépni az új technológiák nagykereskedelmi bevezetésében. A hajtogatható kijelző azonban még rengeteg egyéb felhasználási módot enged a telefontervezőknek, ezek közül az egyik most meg is jelent egy friss szabadalomban.

Hirdetés

A LetsGoDigital számolt be arról, hogy a dél-koreai cég nemrég bejegyeztetett egy telefon prototípust, mely egy speciális, a telefon-házból kiugró kijelzővel rendelkezik. A képernyő és a hátsó panel különálló "életet élnek", a hangszórók, a mikrofonok, a szelfi-kamera és az egyéb szenzorok pedig közöttük kapnak helyet. Hogy ez az egész hogy néz ki, és miként működik, arról egy kis képet kaphattok ebben a galériában:

A technológia azt a célt szolgálja, hogy a szétnyitott állapot következtében, az eszközön belül egy nagyobb rezonancia-kamra jön létre, ennek hála sokkal hangosabban képes megszólalni. 

Fontos kihangsúlyozni, hogy mindez csak egy szabadalom, mely egyáltalán nem garantálja, hogy valaha is látunk a gyártótól kereskedelmi forgalomban ilyen telefonokat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.