Hirdetés

Újabb hasznos újítások az androidos Gmailben



|

Jön a gazdag szövegformázás és instant RSVP a kliensbe.

Hirdetés

A Google bejelentette az androidos Gmail kliensprogram idei második funkcionális újításokat hozó frissítését. A következő változat feltehetően többek számára hasznos fejlesztését a gazdag szövegformázás jelenti, ennek keretében az e-mail szövegét félkövérré, aláhúzottá, dőltté lehet majd varázsolni, plusz változtatható lesz a betűtípus színe és háttérszíne is. Az új formázási lehetőségekkel egyszerűbbé válik majd hangsúlyozni és tagolni a mondandónkat.

Hirdetés


A kettes számú újdonságot az instant RSVP jelenti. A találkozókra a Google Naptáron vagy Microsoft Exchange-en keresztül kiküldött meghívók esetében közvetlen a kliensből is jelezni lehet majd a részvételi szándékot (igen, talán, nem).


Az androidos Gmail frissítése a nagyon közeli jövőben válik majd elérhetővé, természetesen a Play Áruházon keresztül lesz telepíthető.


(Forrás: PC World, Google)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.