Hirdetés

Újabb infók szivárogtak ki az iPhone 14-ekről



|

Ezen felül pedig a kijelző kapcsán is lehet majd egy remek hasonlóság.

Hirdetés

Szinte teljesen biztos, hogy idén sem hagy friss iPhone-ok nélkül minket az Apple, és ugyan jó eséllyel a 14-es széria sem hoz forradalmi újításokat, gyaníthatóan lesz majd annyi újdonság, hogy a rajongóknak megérje lecserélni a néhány éves modelleket.

Ilyen-olyan forrásokból származó pletykákra támaszkodva már sejthetjük, milyenek lesznek az almás cég idei okostelefonjai, illetve azt is, mennyit kell majd fizetnünk értük, és most egy picit okosabbak lehetünk a technikai részleteket illetően.

Hirdetés

Egy elemző, Jeff Pu úgy véli, hogy az összes iPhone 14 megkaphatja a ProMotion technológiát, ami azt jelenti, hogy akár 120Hz-es képfrissítési sebességre is képesek lehetnek az új modellek kijelzői.

Pu korábban arról nyilatkozott, hogy az iPhone 14 Pro 8 GB memóriát kaphat, de azóta megváltozott az álláspontja, és már arra számít, hogy a 14-es széria minden egyes darabja 6 GB RAM-ot kap. Az Apple a költségeket figyelembe véve hozhatta meg ezt a döntést. Más forrásokkal egyetértésben Pu is úgy véli, hogy az iPhone 14 Pro javított 48 megapixeles főkamerával rendelkezik majd, és alapjáraton 256 GB-os tárhelyet kaphat a modell. Ezzel szemben a sima iPhone 14 64 GB-os háttértárral érkezhet.

Mivel csak valamikor ősszel, leghamarabb szeptemberben, de inkább októberben hullhat le a lepel az iPhone 14-es szériáról, várnunk kell még a megerősítésre, és lehet, hogy az Apple tervei is változnak a startig.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.