Hirdetés

Újabb információk érkeztek az HTC 10-ről



|

A specifikációk alapján komoly vetélytársa lesz a jelenlegi csúcskészülékeknek.

Hirdetés

Folyamatosak a szivárgások az HTC 10-ről, ami a gyártó idei zászlóshajója lesz. Képek és információk is vannak. 

Hirdetés

A jelek szerint az új modell szakít a One M9 négyzetes kialakítású kamerájával, ehelyett a kerek formát hozzák vissza a One M8-ról. 

A kamera mellett dupla LED és feltehetően lézeres autofókusz kapott helyet. A szélek kialakítása a fogást segíti majd, színben pedig legalább két választása lesz a vásárlóknak. 

Jelenleg úgy tudni, hogy az HTC 10 egy 5,15 hüvelykes Super AMOLED kijelzőt kap, 1440 x 2560-as felbontással. Ez alatt Snapdragon 820-as processzor lesz, Adreno 530-as GPU és 4 GB RAM mellett, 32 GB tárhellyel. A 12 megapixeles kamera mögött az a Sony IMX377-es szenzor lesz, ami a Nexus 6P-ben és a Nexus 5X-ben. 

Az HTC április 12-én mutatja be az új csúcskészüléket - remek kérdés, hogy vajon ezúttal megszorongatja-e a gyártó a riválisokat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.