Hirdetés

Újabb iPod gyilkos a láthatáron



|

Már készül a Microsoft hordozható médialejátszója (PMP)

Hirdetés

A szoftveróriás a hardver mellett egy zeneletöltési szolgáltatás elindításán is iparkodik, de túl sokat még erről sem tudni. Annyit viszont igen, hogy a készülék vezeték nélküli kapcsolattal rendelkezik majd, és karácsony táján kerül a boltok polcaira.

Egyes hírforrások szerint heteken belül megérkeznek az első mintadarabok, és az ünnepek előtt óriási kampányt terveznek a termék bevezetésére. Az is valószínűsíthető, hogy a nem rég bejelentett Live Anywhere funkció is beépítésre kerül.

A készülék alapját egyébként a Windows Media Player 11 adja majd - lesz benne gyorskeresés, hangfelismerés és ismerni fogja az új Windows Media Audio Professional formátumot is. A lecke fel van adva a Microsoftnak - ezt a piacot ugyanis az Apple 70%-ban uralja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.