Hirdetés

Újabb képek az egyik Nexus okostelefonról



|

A szivárgások szerint mégis fémből és üvegből lesz a kisebbik Nexus okostelefon is.

Hirdetés

Sokáig csak elmosódott és renderelt képek kerültek elő a Google következő Nexus készülékeiről, azonban most két olyan fotó is felbukkant, amelyen a valódi, kisebb verzió látható (a Sailfish kódnevű). 

Hirdetés

A képek megerősítik az eredeti felvetést, ami szerint fém és üveg lesz a hátlap, vagyis mindkét készülék egységes dizájnt és anyagokat kínál. Az utóbbi hetek műanyag változatról szóltak, úgy néz ki, hogy tévesen. 

A szivárgások alapján a kijelző kerete meglehetősen vaskos. A hátlapra került az ujjlenyomat-olvasó, de 
G logó nincs alul. A sorozatgyártásba kerülő verzión állítólag már lesz. A kamera szintén az üveg hátlapi részben kap helyet. 

A kisebbik Nexus a hírek szerint 5 hüvelykes, 1080p-s kijelzőt kap, míg a nagyobb modell 5,5 hüvelykes, QHD-s panelt. Mindkettő Snapdragon 820-as processzort, 4 GB RAM-ot, 32-128 GB tárhelyet, 12 megapixeles kamerát, USB-C-t és lefelé néző hangszórót kínálhat. 

Ezeken a készülékeken debütálhat az új Google Nexus launcher, illetve a Google Assistant. Egyes pletykák szerint október 4. körül várható a bemutató. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.