Hirdetés

Újabb kis barátokat akar a G5-nek az LG



|

Fejlesztői konferenciát tart az LG G5 kiegészítői érdekében a gyártó.

Hirdetés

Az LG G5 sok tekintetben figyelemreméltó készülék, azonban a gyártó az évek során rájött, hogy csupán a specifikációkkal még nem lehet ledarálni a piacot és a riválisokat. 

Hirdetés

Éppen ezért úgy igyekeznek megkülönböztetni az idei csúcsmodellt a mezőnytől, hogy miközben a Nexus programot is leépítve minden erőforrást a G5-re koncentrálnak, kis barátokat is adnak az okostelefonnak. 

Ezek természetesen moduláris kiegészítők, amelyek a G5 aljába illeszthetőek. A kezdetekben kettő lesz elérhető: az egyik a hangzást turbózza fel, a másik markolatként és plusz energiaforrásként a fotózást segíti elő. 

Az LG azonban bátorítani akarja a külsős gyártókat és fejlesztőket is a modulokkal kapcsolatban, ezért most fejlesztői konferenciát rendez a témában. Erre április 18-án, San Franciscóban kerítenek sort. 

Az LG szoftveres és hardveres fejlesztői kiteket is bemutatott, illetve az lgfriends.com oldalon egy piacteret is létre akar hozni, ahol a kiegészítőket értékesíteni lehet majd a felhasználóknak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.