Hirdetés

Újabb kiszivárgott képeken a Galaxy Note 7



|

Ha minden igaz, az elérhető színekre és a pontos elnevezésre is fény derült.

Hirdetés

Tegnap egy szivárgásnak hála megismerhettük az új Galaxy Note előlapját, ami több fontos kérdésre, például a lekerekített sarkokra és az íriszszkennerre is egyértelmű választ adott. Az információáradat itt azonban nem ért véget, most kaptunk néhány új képet a komplett készülékről is.

Hirdetés

Evan Blass, azaz @evleaks eddig többnyire megbízható informátornak bizonyult, remélhetőleg most sem tévedett. A képek alapján igaznak bizonyultak azok a pletykák, amik szerint az okostelefon pontos neve Samsung Galaxy Note7 lesz, a sorszám előtt tehát nincs szóköz. Közelebbről szemügyre vehetjük az elérhető színeket is, balról jobbra haladva a Black Onyx, Silver Titanium és Blue Coral fantázianevű modellek láthatók.

A Samsung Galaxy Note7 állítólagos specifikációit korábbi hírünkben már ismertettük, ezek után kíváncsian várjuk, maradt-e valami nagy durranás a jelenlegi hírek szerint augusztus 2-án esedékes bemutatóra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.