Hirdetés

Újabb médialejátszókkal állt elő a Samsung



|

Ezek szerint még van értelme PMP-ket piacra dobni.

Hirdetés

A koreai gyártó nemrég bejelentette, hogy hazájában két új modellel bővíti a hordozható médialejátszóinak sorát, az YP-R2 és YP-Z3 típusjelzésű eszközök napokon belül a boltok polcaira kerülhetnek. A kettő közti fő különbség, hogy az előbbi 3 colos és 480×272 pixeles érintőkijelzővel rendelkezik, míg az utóbbi ismeretlen felbontású, nem érintős megjelenítője csupán 1,8 col átlójú.

 

Samsung YP-R2
Samsung YP-R2

Samsung YP-R2


A készülékek érdekessége, hogy támogatják a veszteségmentes MP3 HD formátumot, továbbá DivX/Xvid formátumú videókat is képesek lejátszani. Az eszközök természetesen számos szoftveres hangzásjavító megoldással rendelkeznek, rádiót is lehet velük hallgatni, a dobozukból pedig nem hiányoznak majd a remek minőségű fülhallgatók sem.

 

Samsung YP-Z3
Samsung YP-Z3

Samsung YP-Z3


Mindkét modell alapvetően kétféle kiszerelésben lesz elérhető, az YP-R2 esetében a 4/8 GB kapacitású modellek 149/169 wonba (27/30 ezer forintba) kerülnek majd, míg az YP-Z3 eltérő változatai ugyanilyen sorrendben 89/119 wonos (16/21 ezer forintos) áron kerülhetnek hamarosan a dél-koreai vásárlók látókörébe. Egyelőre nem tudni, hogy Európában elérhetőek lesznek-e a Samsung új médialejátszói.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.