Hirdetés

Újabb olcsó tablet a ViewSonic műhelyéből



|

Csupán 200 dollárba fog kerülni az Android 2.3-as eszköz.

Hirdetés

Friss modellel bővítette táblagépei sorát a ViewSonic, a gyártó ViewPad 7e névre hallgató megoldásának fő vonzereje a 200 dolláros (42 ezer forintos) ára lehet. Nem tudni, hogy az SPB Shell 3D kezelőfelülettel is ellátott, Android 2.3 operációs rendszert futtató eszköz Európában elérhető lesz-e, egyelőre csak az október végén esedékes, egyesült államokbeli debütálása biztos.

 

ViewSonic ViewPad 7e
ViewSonic ViewPad 7e

 


A tabletbe - nevéből is sejthető módon - 7 col átlójú, kapacitív és multitouch érintőkijelző került, ám a panel szokatlan módon 600×800 képpont felbontású. A hátlapi kamerája 3, míg az előlapi szenzora 0,3 megapixeles, ám utóbbival csak Wi-Fi kapcsolat segítségével lehet majd videocsevegni, hiszen 3G-s modell a jelenlegi információk alapján nem készül majd a ViewPad 7e-ből.


További ismert specifikációk: 1 GHz-es processzor, 4 GB beépített háttértár, microSD foglalat, micro HDMI kapu.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.