Hirdetés

Újabb rejtett érdekességek a droidos Youtube-ban



|

Úgy tűnik záros időn belül elindulhat a fizetős Music Pass szolgáltatás.

Hirdetés

Nagyjából egy hónappal ezelőtt a Billboard belsős forrásokra hivatkozva megírta, miszerint a Google hamarosan előfizetéses zeneszolgáltatást fog indítani a Youtube-on, amelyet „videós Spotify”-ként jellemzett a kiadvány. Sajnos ennek jelentése továbbra sem tisztázott, viszont a jelek szerint hamarosan bejelentésre kerülhet az újdonság.

Hirdetés


Az erre vonatkozó bizonyítékok az Android Police portáltól érkeztek, amely darabjaira szedte a nemrég kiadott Youtube 5.3 alkalmazást, az egyik XML állományban pedig a felhasználói felületen megjelenítendő új feliratokat talált; például „Music Pass”, „Offline lejátszás”, „Vidd magaddal mindenhová a zenéid”, „Megszakításmentes zene”, „Dalok milliói reklámok nélkül”.


A helyzet azért is rejtélyes, mert a pár hete már Magyarországon is elérhető Play Music All Access szolgáltatással már hallgathatóak dalok milliói némi havidíjért, ráadásul a zeneszámok offline is lementhetőek az androidos eszközökre.


(Forrás: Android Police)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.