Hirdetés

Újabb Samsung Galaxy Mega tepsifon érkezik



|

Az új Samsung Galaxy Mega jó eséllyel 6,3 hüvelykes lesz.

Hirdetés

Bár néhány elemző szerint a phabletek csak azokon a piacokon igazán felkapottak, ahol az emberek költségtakarékossági okokból egy okostelefont és egy tabletet kiváltani vásárolnak meg egy effajta készüléket; a gyakorlatban úgy tűnik, hogy mindenhol egyre népszerűbbek a tepsifonok. 

Hirdetés

Ezt jelzi az is, hogy a Samsung frissíteni szándékozik a phableteket felvonultató Galaxy Mega sorozatát. A jelenleg egy 6,3 és egy 5,8 hüvelykes készülékből álló sorozat frissítéséről a Sammobile számolt be, és úgy tudják, hogy az új Mega eszközökbe az a Samsung Exynos processzor kerül, ami a Note 3 Neóban is helyet kapott. 

A további részletek ugyan meglehetősen kétségesek, de valószínűleg egy 6,3 hüvelykes modellről van szó, amely Android 4.4 KitKat rendszerrel érkezhet. A Galaxy Mega család frissítése egyben azzal kapcsolatban is jelzésértékű lehet, hogy az Apple is rákényszerül az iPhone 6 felhizlalására. 

 

Fotó: androidcentral.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.