Hirdetés

Újabb strapafon érkezik a Samsungtól



|

Ezúttal hagyományos formatervű és funkcionalitású eszközt dob majd piacra a gyártó.

Hirdetés

A koreaiak legutóbb augusztus elején bővítették a strapabíró kialakítású mobilcsaládjukat, ráadásul az akkor bemutatott Galaxy Xcover meglepő módon egy okostelefon volt. A legfrissebb információk szerint a Samsung következő megoldásával visszanyúl a gyökerekhez, a jelenleg C3350 néven ismert eszköz 180 eurós (53 ezer forintos) áron kerülhet hamarosan a boltok polcaira.

 

Samsung C3350
Samsung C3350

 


A bizonyos mértékig csepp-, por-, és ütésálló (hivatalosan IP67 minősítéssel rendelkező) eszközbe 2,2 col átlójú és 240×320 képpontos kijelző kerülhet, a hátlapi kamerája 2 megapixelesnek ígérkezik, lehet vele rádiót és saját zenéket hallgatni, a beépített háttértára pedig microSD-vel bővíthető.


A C3350 alapvetően négysávos GSM/GPRS/EDGE hálózatokon működik, ezen felül csak Bluetooth 3.0 segítségével képes vezeték nélkül kommunikálni. Az említetteken kívül a pletykák szerint még két kiemelendő tulajdonsággal rendelkezik az új Xcover: egyrészt használható zseblámpaként, másrészt a készenléti ideje állítólag elérheti 6 hetet is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.