Hirdetés

Újabb szivárgások a kicsi Nexusról



|

Biztosnak tűnik a Snapdragon 820-as processzor és az 1920 x 1080-as kijelző.

Hirdetés

A Google állítólag az HTC-vel dolgozik az idei két Nexus okostelefonján, amelyekről már több szivárgás is volt. 5 és 5,5 hüvelykesek lehetnek, 1920 x 1080-as és 2560 x 1440-es kijelzőkkel. 

Hirdetés

A legutóbbi szivárgás megerősíti, hogy a kisebbik modell 1920 x 1080-as kijelzőt kap, illetve, hogy Qualcomm Snapdragon 820-as vagy 821-es processzor kerül bele. 

Evan Blass egy build.prop fájl szövegét is közzétette, ami megerősíti ezeket az információkat, továbbá ujjlenyomat-olvasót is említ. 

Bár az említett lapka az MSM8996, a Qualcommal már megesett a múltban, hogy a hasonló chipekhez ugyanazt a modellszámot használta - ezért lehetséges, hogy a Snapdragon 821 kerül a készülékbe. 

Blass utalt arra is, hogy hozzáfér a rendszer-képfájlhoz, ami a kiadás előtti verzió minden szoftverét tartalmazza. Így könnyen lehet, hogy hamarosan újabb információk érkeznek. 

Az eddigiek alapján az új Nexusok USB-C portot, 4 GB RAM-ot, valamint 12 és 8 megapixeles kamerákat kapnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.