Hirdetés

Újabb túlélő-mobil érkezhet a Sonimtól



|

A pletykák szerint ezen készülék esetében már a 3G-ről sem kell lemondaniuk a vásárlóknak.

Hirdetés

Egy holland portál tegnap sikeresen megszellőztette a Sonim következő telefonjának főbb specifikációit, az állítólag IP-68 minősítéssel rendelkező XP5300 Force 3G az extrém strapabírása mellett támogatja a háromsávos UMTS-t is. A kiszivárgott brosúra szerint 1950 milliamperes akkumulátor kerül a megoldásba, amely 22 óra beszélgetési, és 1500 óra (62,5 nap) készenléti időt tesz lehetővé - utóbbira azért kíváncsiak lennénk.

 

Sonim XP5300 Force 3G
Sonim XP5300 Force 3G

 


A Force 3G-be elméletileg Gorilla Glass által védett, 2 colos és 320×240 képpontos kijelző került, a hátlapi kamerája 2 megapixelesnek ígérkezik, a Bluetooth 2.1 vezérlője mellé pedig A-GPS is társult. A pletyka szerint természetesen az FM rádió sem hiányzik az eszközből, továbbá a vélhetően elhanyagolható kapacitású háttértára akár 16 gigabájtos microSD-vel is bővíthető.


Egyelőre még azt sem tudni, hogy az elemlámpa funkcióval is rendelkező új Sonim készülék mikor válhat hivatalossá, így a várható áráról is korai lenne spekulálni, bár annyi biztos, hogy nem lesz olcsó mulatság az aránylag szűk vásárlói rétegnek tervezett telefon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.