Hirdetés

Újból mobilokkal próbálkozik a BenQ



|

Egyelőre csak Tajvant célozta meg olcsó készülékeivel a vállalat.

Hirdetés

Az Acer közel sem az egyetlen fogyasztóelektronikai eszközeiről széles körben ismert, ám a mobilos piacra számos próbálkozás után is betörni képtelen tajvani multicég, többek közt a BenQ is ugyanebben a cipőben jár. A vállalat tavaly szeptemberben látszólag feladta a mobiltervezést, ám két modellel most mégis visszatért – egyelőre csak hazája – piacára.

Hirdetés


A belépőkategóriás A3 és F3 készülékek majdnem azonosak, a nüansznyi külsőségektől eltekintve négy különbség akad köztük: ilyen sorrendben Qualcomm Snapdragon 200 és MediaTek MT6589 lapkakészlet dolgozik bennük (mindkettő processzora négymagos és 1,2 gigahertzes), a hátlapi kameráik 8 és 13 megapixelesek, Android 4.1 és Android 4.2 operációs rendszert futtatnak, továbbá az akkujuk 2000 és 2100 milliamperes.


A további főbb specifikációk azonosak: 4,5 colos és 960×540 képpontos érintőkijelző, 2 megapixeles előlapi kamera, 4 GB bővíthető háttértár, 1 GB RAM, HSPA. Az A3 hamarosan 5990 tajvani dollárért fog piacra kerülni, míg az F3 7990 tajvani dolláros áron már kapható; átszámítva olyan 45 / 60 ezer forintokról van szó, amelyek korrekt árak a kártyafüggetlen hardverekért.


(Forrás: Engadget | Felső fotó: BenQ F3, alsó fotó: BenQ A3)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.