Hirdetés

Újból szóbeszéd tárgya a Google okosóra



|

Viszont ezúttal megbízható forrásból érkeztek állítólagos specifikációk.

Hirdetés

A jelenlegi értesülések szerint az LG mérnökeinek hathatós közbenjárásával néhány hónapon belül – talán júniusi I/O konferencián – bemutatkozhat a Google okosóra. A termékről sok konkrétumot eddig nem hallottunk, noha minden bizonnyal az Android nemrég bejelentett, kifejezetten hordható eszközökre szánt kiadása fut majd rajta.
 

Hirdetés


A bizalmas információkat sorozatosan és rendkívül megbízhatóan közhírré tévő EVLeaks tegnap végre kapott néhány specifikációt: a Google okosóra elméletileg 1,65 colos és 280×280 pixeles IPS kijelzővel, 512 MB memóriával, továbbá 4 GB belső háttértárral fog rendelkezni, a processzorának ügyében állítólag egyelőre nincs végleges döntés.


Természetesen a Google okosóra sikere a felhasználói élmény, funkcionalitás és árazás háromszögén fog múlani, a puszta specifikációk nem nyomnak túlságosan sokat a latban.


(Forrás: PocketDroid, EVLeaks | Illusztráció: Digital Trends)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.