Hirdetés

Ujjegér az LG-től



|

Mindössze egy mutatóujjal vezérelhető az LG új rágcsálója.

Hirdetés

A hordozható eszközök piacán egyre kelendőbbek az átlagnál kisebb méretű noteszgépek. Egy ilyen, 12 hüvelykes kijelzővel felszerelt laptopot már tényleg kényelmesen szállíthatunk magunkkal. A pontos és gyors munkavégzéshez azonban elengedhetetlen egy egér -- ezekből több olyannal is találkozhattunk már, amiket apró megjelenésükkel kifejezetten ilyen használatra terveztek. Az LG-hez hasonlót viszont még biztos nem láthattunk sehol:



A találóan "Finger"-nek, azaz ujjnak elnevezett ketyere ideális társsá válhat ilyen esetekben, akár egy kéziszámítógéphez is. Tetején a kis hely miatt egy gombon található a bal és a jobb klikk: a felső résszel pótolja az előbbit, az alsóval pedig az utóbbit. A tervezők még a görgetésről is gondoskodtak, erre a jobb oldalt megbújó parányi kerék szolgál. Az árról és az európai elérhetőségről egyelőre még nincs információ.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.