Hirdetés

Újra bővült a Vodafone 3G telefonkínálata



|

Hirdetés

A Sony Ericsson M600i készülék biztonságos email, internet, és céges intranet elérhetőséget biztosít. A modell a vékony, érintőképernyő mellett saját kétfunkciós billentyűzettel és gyorsbillentyűkkel rendelkezik. Szoftverplatformjának és kezelőfelületének köszönhetően egyszerre több feladat ellátása is lehetséges - például fájlküldés telefonbeszélgetéssel egy időben. A telefon beépített memóriája 80 MB, de az alapcsomagban egy további 64 MB tárhelyű Memory Stick Micro memória kártya található.
A P990i készülék a Sony Ericsson okostelefonjainak legfrissebb darabja, amely teljes körű e-mail hozzáférést nyújt, a mellékletekkel együtt. Az okostelefon egy egyszerűen használható billentyűzettel rendelkezik, továbbá beírhatjuk az üzenetet a készülékhez kapott toll segítségével a kijelzőn megjelenő billentyűzeten is. A Sony Ericsson P990i-ben két kamerát találhatunk, egy a videobeszélgetésekhez, egy másik pedig vízszintes helyzetben fénykép készítéséhez vagy videó felvételéhez használható. A telefon alapcsomagjában a 60 MB beépített memória mellett egy 64 MB-os Memory Stick PRO Duo kártya is szerepel.
Az LG L600V az első 3G modell a dél-koreai gyártótól, amelyet kizárólag a Vodafone számára fejlesztettek. Az L600V tömege mindössze 67 gramm, ezzel a Vodafone kínálatában elérhető legkönnyebb 3G telefon. A mobilkészülék alapvetően szórakoztató funkciókban erős, a szétnyitható mobil fedlapjáról a zenelejátszó alkalmazás közvetlenül elérhető. A telefon egy 1,3 megapixeles felbontású digitális fényképezőgéppel van ellátva, amely segítségével nem csak fotózni, hanem videózni, vagy akár videotelefonálni is lehet. A zenéket, képeket és egyéb file-okat egyrészt a belső memóriában, másrészt pedig Micro SD memóriakártyákon tárolhatjuk el.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.