Hirdetés

Újra Nokia Mobiltelefon Filmfesztivál



|

Hirdetés

A leadott pályázatokat Sándor Pál rendező elnökletével egy kilenctagú zsűri bírálja el. A bírálók által legjobbnak ítélt film készítője egy Nokia N93 típusú multimédiás komputerrel és egy multimédiás laptoppal lesz gazdagabb. A közönségszavazás díjazottja egy Nokia N73 multimédiás komputerrel térhet haza. A II. Mobiltelefon Filmfesztiválra a pályázatokat a http://www.mobilfilmfesztival.hu internetes oldalon keresztül vagy személyesen a Mobil Show helyszínén, a Syma Sport- és Rendezvényközpontban lehet leadni december 1-jén 20 óráig. Egy pályázó több pályamunkával is nevezhet, a mobilfilmek mérete nem haladhatja meg a 30 MB-ot. Aki ennél nagyobb méretet szeretne feltölteni a honlapra, az ezt külön adminisztrátori engedéllyel teheti meg. Az alkotások témájára és a felvételekhez használt mobiltelefonok típusára semmilyen megkötés nincs, a számítógépes utómunka és a vágás egyaránt megengedett.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.