Hirdetés

Újra támad az LG ívelt G4 okostelefonja



|

Az új G4s nem csak egyedi formátumával és minőségi kijelzőjével igyekszik felhívni magára a figyelmet.

Hirdetés

A G4 sikere után borítékolható volt, hogy az LG hamarosan tovább bővíti termékpalettáját. A G4 Stylus és G4c modellek után most az s jelzésű, Beat néven futó megoldást mutatták be. Az újdonság a középkategória felső szakaszában helyezkedik el, pontos árazásról azonban még nem esett szó. 142,7 x 72,6 x 9,85 milliméteres méreteivel a Beat jócskán összement az alapmodellhez képest, 139 grammos súlya azonban üdvözlendő. A széria védjegyévé vált finoman ívelt, tenyérbeillő borítás ezúttal is megmaradt, a műanyag használata ugyan ront a képen, az összhatás mégis kellemes lehet.

 

Hirdetés

 

A G4 Beat 5,2 hüvelykes IPS kijelzője 1920 x 1080 pixeles felbontást ígér jó rálátási szöggel, ez bőven megfelel a kategóriában elvártaknak. Kamerából kétféle megoldás is készült, a 13 MP-set valamiért csak Latin-Amerikába szánja a gyártó, nekünk meg kell elégednünk egy 8 megapixeles darabbal. A készüléken az 5.1.1-es Lollipop fut, az LG azonban jócskán átszabta az operációs rendszert, az UX 4.0 kliens az első tapasztalatok alapján könnyed, problémamentes használatot tesz lehetővé.

 

 

A telefon gyenge pontjait a hardverelemek között kell keresnünk. A Snapdragon 615 sorozatú MSM8939 SoC mellett Adreno 405 grafika szolgál. Idáig egészen elégedettek lehetnénk, az 1,5GB RAM és a csupán 8 gigás háttértároló azonban alaposan belerondít az összképbe. A WiFi, NFC, 4G LTE, Bluetooth 4.1 és A-GPS lehetőségek kiszolgálásáról 2300 mAh-as, cserélhető akkumulátor gondoskodik. Az LG G4s Beat már ebben a hónapban kapható lesz egyes országokban, hozzánk egy kicsit később érkezhet el – akkor majd kiderül, mennyire megbocsájthatóak az apróbb hardveres spórolások ebben a kategóriában.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.