Hirdetés

Újraszervezi az LG a mobilos részlegét



|

Egyszerűbb és gyorsabb működést akar az LG G5 után is problémákkal küszködő gyártó.

Hirdetés

Érdekes helyzetbe került az LG az első negyedévet követően. A cég nyereséges, nagy sikerei vannak, azonban a mobilos ágazat továbbra is veszteséget termel, a siker elmarad. 

Hirdetés

Hasonló cipőben járt és jár a Sony is. Az LG most úgy döntött, itt az ideje a szervezeti változtatásoknak. A The Korea Herald értesülései szerint Cho Juno, az LG ügyvezetője egy e-mailt küldött a dolgozóknak, amelyben felhívja a figyelmet, hogy meg kell változtatni a jelenlegi rendet, és gyorsabban, egyszerűbben kell dolgozni. 

Kiderült, hogy a mobilos részleg alkalmazottainak jó részét más divíziókhoz csoportosítják át, és forgatni akarják az embereket. 

A mobilos részleg egyébként harmadik negyedéve veszteséges zsinórban - legutóbb 170 millió dolláros mínuszt termelt. Az LG szerint a várható leépítések ellenére sincs ok az aggodalomra, minden az éves terv szerint halad. 

Muszáj kitérni az LG G5-re is, amelytől a gyártó nagy sikert várt. Az első negyedéves eredményekben még nem mutatkozhatott meg a készülék népszerűsége, azonban a marketingköltségek annál inkább - az új csúcsmodell reklámja nagyon sokba került. 

Az LG azt várja, hogy a második negyedévben 3 millió LG G5 talál gazdára - ez emelné az árbevételt, de a mobilos divízió még így is csak nullán állna. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.