Hirdetés

Ultravékony SSD-k a Toshibától



|

A Blade X-Gale termékcsaládot elsősorban tabletekbe és noteszgépekbe ajánlja a gyártó.

Hirdetés

Nemrégiben a Toshiba lerántotta a leplet három új SSD meghajtójáról, fő érdekességüket a rendkívüli vékonyságuk jelenti. A Blade X-Gale széria tagjait a gyártó elsősorban tabletekbe és notebookokba ajánlja, ahol esztétikai és praktikus okokból egyaránt fontos a lehető legkisebb átmérő.

 

Toshiba Blade X-Gale SSD
Toshiba Blade X-Gale SSD

 


Kapacitás szerint három modell létezik: a 64 és 128 GB kapacitású darabok 2,2 mm, míg a memórialapkákkal mindkét felén ellátott 256 gigás egység 3,7 mm magasságú. Szélesség és hosszúság szempontjából az összes megegyezik, ilyen sorrendben 24 és 108,9 milliméteresek a meghajtók. Tömegük viszont eltér, a két kisebbik modell 9,8 grammot nyom, de a legnagyobb testvér is csupán 13,2 grammos.


Teljesítményüket tekintve sem kispályások: szekvenciális módban az olvasási sebességük elérheti a 220 megabájtot másodpercenként, az írási tempó pedig akár 180 MB/s is lehet. A csatolófelületük SATA II-es, a  várható élettartamuk 1 millió óra. Kiskereskedelmi forgalomban vélhetően nem lesznek kaphatóak az X-Gale SSD-k, árakat nem közölt a Toshiba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.