Hirdetés

Univerzális ajándék az okostelefon



|

A T-Mobile felmérése szerint az emberek 95 százaléka örülne egy ilyen eszköznek.

Hirdetés

Nemrégiben a mobilszolgáltató „Megoldjuk okosba" kampányának részeként felmérést végzett a weboldaluk látogatói körében az okostelefonokkal kapcsolatban. Kiderült, hogy szinte mindenki örülne egy ilyen készüléknek karácsonyra, és érdekes módon a különféle generációk közt elhanyagolható ebben a kérdésben a véleménykülönbség.

 

 


A megkérdezettek 40 százaléka szerint az okostelefonok legfontosabb funkciója a folyamatos e-mail hozzáférés biztosítása, míg a fiatalabbak körében a közösségi weboldalak helytől független elérése is komoly szempont. A válaszadók 20 százaléka elképzelhetőnek tartja, hogy valakit megajándékoz egy ilyen mobillal karácsonyra, további 7 százalék pedig már biztos benne.


A T-Mobile arra is kíváncsi volt, hogy ki mit lenne hajlandó bevállalni egy okostelefonért: mindhárom korosztály körében az ejtőernyős ugrás volt a legnépszerűbb válasz, de a felnőtt nők 23 százaléka egy bikram jógázástól (90 perces jógázás egy 40 fokra felfűtött teremben), míg a felnőtt férfiak negyede akár 200 fekvőtámasztól sem riadna vissza egy ilyen készülékért cserébe.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.