Hirdetés

USA: nem lesz az egekben az új Transformer ára



|

Versenyképes összegért cserébe kerülhet piacra az ASUS brutális teljesítményű táblagépe.

Hirdetés

A tajvani gyártó még november elején mutatta be a korábban nem véletlenül komoly sajtóvisszhangot kiváltó Eee Pad Transformer új változatát, a Prime utónévvel kiegészített megoldás az első NVIDIA Tegra 3 SoC-vel szerelt táblagép lesz a piacon.

 

 


Sajnos a boltok polcaira kerülésének pontos ideje még sehol sem ismert, ám annyi már biztos, hogy az egyesült államokbeli vásárlók egy megfelelő ár/érték arányú eszközt üdvözölhetnek majd benne, hiszen a négymagos processzorral ellátott eszköz 32 gigabájtos változata a Best Buy áruházláncnál 500 dollárba (~118 ezer forintba) fog kerülni.


Ettől függetlenül megemlítendő, hogy az igazi vonzerejét adó, akkuval és billentyűzettel is ellátott dokkolóegységet nem tartalmazza a doboza, a perifériát 149 dolláros (~35 ezer forintos) áron külön kell majd beszerezniük az ügyfeleknek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.