Hirdetés

Úton az ASUS Padfone Mini?



|

Kérdéses, hogy a gyártó mennyit lehet képes faragni az áron.

Hirdetés

Az utóbbi napokban érkezett pletykák alapján jó eséllyel talán december 11-én bemutatkozhat az ASUS idei utolsó, szélesebb vásárlói kör számára érdekes fogyasztóelektronikai terméke. A Padfone Mini névre hallgató eszköz a Padfone Infinity kisebb és megfizethetőbb változatának ígérkezik, a közeljövőben elsőként elméletileg Európában és Ázsiában kezdődhet meg a forgalmazása.

Hirdetés


Sajnos a várható hardverről nem sokat tudni: a pletykák és spekulációk szerint a telefon kijelzője 4,3 colos és 960×540 pixeles lehet, a lelkét pedig Qualcomm Snapdragon 400 lapkakészlet adhatja; összehasonlítási alapul ugyanezen paraméterek az Infinity esetében 5 col / 1920×1080 pixel és Qualcomm Snapdragon 600.


A táblagépes dokkolóegységének ismeretlen felbontású megjelenítőjét 7 colosnak híresztelik, az Infinity-hez 10 colos és 1920×1080 képpontos jár. A termék sikere természetesen az árán múlik, azonban kiváló kérdés, hogy a karcsúsításokkal mennyit tud spórolni az ASUS: a tavalyi Infinity 32 GB-os háttértárral olyan 217 ezer forintért szerezhető be az Expansys-től, ennek a modellnek nem ártana bruttó 140 ezer forint környékén tetőznie.


(Forrás: PhoneArena | Fotó: @evleaks)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.