Hirdetés

Úton a Samsung Galaxy S6 Mini?



|

Persze a mini alatt manapság már nem kisméretű készüléket kell érteni.

Hirdetés

Valami mintha hiányzott volna a Samsung idei mobilkínálatából? Az érzéssel küszködők a cím láttán valószínűleg rájöttek, hogy mit nem láttunk idén a vállalattól. Persze szokásához híven a Samsung 2015-ben is minden árkategóriát elárasztott a legkülönfélébb mobilokkal, azonban mára tradícióvá vált az éppen aktuális csúcsmobil nevét felhasználva eladni egy megfizethetőbb "Mini" készüléket.

Hirdetés


Az Egyesült Arab Emirátusokban székelő LetsTango webáruház most megszellőztette a Samsung Galaxy S6 Mini modellt, az állítólagos specifikációkat lent szedtük össze. A készülék várható áráról és elérhetővé válási idejéről nincs információ, az érdeklődők csak egy levelezési listára iratkozhatnak fel, hogy az elsők között értesülhessenek a részletekről.


Samsung Galaxy S6 Mini állítólagos specifikációk:

- HSPA+, LTE, Wi-Fi ac, Bluetooth 4.0, NFC
- 4,6 hüvelykes Super AMOLED kijelző, ismeretlen felbontás, Gorilla Glass 4
- 5 MP-es előlapi kamera
- 16 MP-es hátlapi kamera, autofókusz, vaku
- Hatmagos és 1,8 GHz-es CPU, Adreno 418 GPU, Qualcomm Snapdragon SoC
- 2 GB RAM, 16 GB háttértár, nem bővíthető
- Nem eltávolítható akku
- nanoSIM foglalat
- Android 5.1.1, TouchWiz


(Forrás: GSMArena)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.