Hirdetés

Úton az Android 4.3 a HTC One-ra!



|

Egész gyorsan megkezdődött a frissítés nemzetközi terjesztése.

Hirdetés

A Beats Audiónak nagyrészt búcsút mondott HTC egyik legnagyobb múltbeli problémáját a szoftverfrissítések elérhetővé tétele képezte, részben a gyártó egyéni Sense kezelőfelületének köszönhetően a felső kategóriás mobiljaikkal rendelkezők erősen késve kapták meg a beígért operációs rendszereket.

Hirdetés


Szerencsére a tajvani gyártó az utóbbi időben összekapta magát, az előzetes tájékoztatásához híven pedig úgy tűnik a héten elindult One csúcsmobiljának Android 4.3 rendszerre való átmigrálása. Sajnos túlságosan sok konkrétumot nem lehet tudni, ám a jelek szerint nemzetközi szinten kezdődött meg a frissítés terjesztése, így a kérdéses telefonnal rendelkezőknek érdemes ellenőrizniük a patch telepíthetőségét.


Természetesen a mobilszolgáltatóktól vásárolt modellek tulajdonosainak nem érdemes tűkön ülniük, hiszen az esetükben a gyártón kívül még az operátorok is tesztelni fogják a szoftverfrissítést.


(A kép és információ forrása: xda-developers)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.