Hirdetés

Úton az iPhone 7



|

A hírek szerint a Foxconn már megkezdte az új készülékek szállítását.

Hirdetés

Rövidesen bemutatkoznak az idei iPhone-ok, azonban addig is özönlenek a pletykák ezekkel kapcsolatban. A 4K-s videót állítólag 60 fps-sel rögzítő készülékeknek már megkezdte a szállítását a Foxconn. 

Hirdetés

Az ITHome szerint 370 000 modellt küldtek szét világszerte azokba az országokba, amelyek az elsők a megjelenési listán. Többek között Nagy-Britanniába, Hollandiába, Olaszországba és Amerikába szállítottak. 

A 200 tonnás csomag persze csak a kezdet, ugyanis a trendek alapján az első hétvégén 10 millió új iPhone találhat gazdára. 

Bár nem várhatunk jelentős megújulást, az A10-es processzor komoly teljesítménynövekedést eredményez majd. A készülékek visszafogottan, de vízállóak is lesznek, valamint új, sötét színek érkeznek. 

A Galaxy Note 7 akkus bakija miatt az Apple további vásárlóknak is örülhet valószínűleg - a helyzetre válaszul az Apple még több alkatrészt rendelt be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.