Hirdetés

Úton egy kompakt androidos csúcsmobil?



|

Egy gyártó látszólag 4,6 hüvelykes kijelző mellé tehet Snapdragon 820-at.

Hirdetés

A csúcskategóriás okostelefonokban már évek óta 5 hüvelyk feletti megjelenítőket használnak a gyártók, azonban a GFXBench adatbázisa szerint hamarosan újból elérhetővé válhat egy kompakt modell. Sajnos nem tudni, hogy melyik vállalat állhat az alkalmazással tesztelt készülék mögött. Az Android 6.0.1-re épülő CyanogenMod alapján többen a OnePlus 3 Minire gyanakodtak, azonban ezt gyorsan cáfolta a gyártó ügyvezető igazgatója.


Hirdetés


A GFXBench által rögzített specifikációk alapján a rejtélyes készülékbe 4,6 hüvelykes és 1920×1080 pixeles érintőkijelző kerülhetett, az előlapi kamerája 8 megapixeles, míg a 4K-s videók rögzítésére képes hátlapi képalkotója 16 megapixeles lehet. A telefont Qualcomm Snapdragon 820 lapkakészlet hathatja, a memóriája 6 GB, míg a beépített háttértára 64 gigabájt kapacitású a GFXBench szerint.



Érdemes megemlíteni, hogy a GFXBench a múltban több alkalommal is hibásan detektálta a tesztelt eszközök kijelzőátlóját, így érdemes fenntartásokkal kezelni az adatot. Ettől függetlenül ha rossz az információ, akkor is érdemes lehet felhajtást csapni a téma körül, ugyanis az erős hardverekkel szerelt mobilokra vágyók látszólag jelentős tábora látna szívesen egy kisebb kijelzőjű készüléket a piacon.


(Forrás: Liliputing, GFXBench)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.