Hirdetés

Úton Európába az Oppo csúcsmobilja



|

A jövő hét elejétől hazánkból is rendelhető lesz az okostelefon.

Hirdetés

Szeptember végén meglehetősen nagy nemzetközi hírverést kapott az Oppo nevű kínai mobilgyártó, hiszen az „N1” típusjelzésű új csúcsmobilja egyrészt jó eséllyel képes állni a sarat a globális mezőnyben, másrészt opcionálisan CyanogenModdal előtelepítve is kapható lesz, harmadrészt pedig a hátlapi kamerája az előlap felé forgatható.

Hirdetés


A telefon november 11-én elsőként Kínában került piacra, azonban az Oppo továbbra is komolyan gondolja a nemzetközi terjeszkedést, így december 10-től már Európában és Észak-Amerikában is kapható lesz a készülék. Magyarországról a cég saját webshopján keresztül lehet majd megvenni, méghozzá kártyafüggetlenül 449 eurós áron, amely feltehetően a 16 GB-os kiadást takarja. Érdekességként a vállalat korábbi Find 5 csúcsmobiljának 16/32 gigás verziói közt 50 eurós árbeli különbség van.


Az Oppo N1-ről bővebben korábbi cikkünkből lehet tájékozódni, ám gyorsan a kritikus specifikációk: 5,9 colos és 1920×1080 pixeles IPS érintőkijelző, 13 megapixeles kamera (autofókusz, dupla LED-es vaku), HSPA+, négymagos és 1,7 GHz-es Qualcomm Snapdragon 600 SoC, 2 GB RAM, Color OS (Android 4.2), 3610 milliamperes akku.


(Forrás: Android Central, The Next Web)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.