Hirdetés

Úton van az Ice Cream Sandwich a Nexus S-re



|

Az elkövetkező egy hónap folyamán világszerte minden felhasználóhoz meg fog érkezni a frissítés.

Hirdetés

Röviddel a számos újdonságot hozó Android 4.0.3 bejelentése után a Google közhírré tette, hogy az előző generációs Galaxy S mobiljaikkal rendelkező felhasználók az elkövetkező egy hónap során fogják megkapni a korábban beígért Ice Cream Sandwich frissítést.

 

 


Remek hír, hogy a tavaly decemberben bemutatott készülékük tulajdonosai rögtön a fentebb említett, ropogós Android változatra tehetik majd rá a kezüket. Készülék híján sajnos nem tudjuk megmondani, hogy hazánkban már elérhető-e a javítás, ám a türelmetlenek kizárólag saját felelősségükre akár manuálisan is installálhatják az erről a linkről letölthető OTA frissítést - fontos, hogy ezen build a GSM-es Nexus S-hez készült, CDMA-s telefonnal rendelkezők ne próbálják meg felrakni.


A telepítésének lépései: a letöltött állományt át kell nevezni „update.zip" névre, majd fel kell másolni a beépített háttértára. Ezek után a ki kell kapcsolni a készüléket, majd a hangerő növelésére szolgáló gombot, és a bekapcsológombot hosszan lenyomva be kell lépni a bootloaderbe, ahol a „Recovery" funkciót kell kiválasztani, majd újból meg kell nyomni a bekapcsológombot.


Amint felbukkan a figyelmeztető háromszög a kijelzőn, el kell kezdeni hosszan nyomni a bekapcsológombot, majd egyszer meg kell nyomni a hangerő növelésére szolgálót, a megjelenő menüben pedig az „Apply update form /sdcard" opciót kell kiválasztani. A telepítés befejezése után már csak újra kell indítani a készüléket, és máris a legfrissebb Android fut majd a mobilon - a foltozás installálása előtt mindenképp érdemes készíteni egy biztonsági másolatot az adatokról, továbbá az akkumulátort is érdemes teljesen feltölteni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.