Hirdetés

Ütős kamerát kapott a Lumia 950 XL



|

Úgy néz ki, hogy nagyon jó képeket csinál a Microsoft zászlóshajója.

Hirdetés

Nagyjából egy hónap múlva piacon van a Microsoft Lumia 950 és a Lumia 950 XL zászlóshajó. Bár sokan aggódnak a vízhűtéses Snapdragon 810 miatt, jó hír, hogy a kamera nagyon remek darabnak ígérkezik. 

Hirdetés

A Microsoft egy blogbejegyzésben fényezte a mágikus kamerát, amit beépített az új készülékekbe. 

A 20 megapixeles hátlapi PureView kamera BSI szenzort használ, F1.9 Zeiss optikával és három LED-es vakuval. Az ötödikgenerációs optikai képstabilizálást ISO12800-as érzékenység és 4K-s felvételi lehetőség egészítik ki. 

Az ígéretek szerint annyira jó minőségű a kamera, hogy a HDR funkcióra szinte szükség sem lesz. Kevés fényben is remek teljesítmény várható, természetes színekkel és tisztasággal. 

A Rich Capture mód egyébként két expozíciós időt használ egy képhez, attól függően, hogy a kép melyik része mozog és áll. 

A bejegyzésben több fotó is látható, amelyek valóban lélegzetelállító minőségűek egy telefonhoz képest. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.