Hirdetés

Útravaló MP3 — Kensington FX 300 Speaker To Go



|

Egyszerre védi és kihangosítja MP3 lejátszónkat az FX 300, hangja meglepően jó.

Hirdetés

 

 

kensingtonfx300__k.jpg

 

 

A Speaker To Go célja, hogy megvédje és hordozható mini hangrendszerrel egészítse ki bevált zenehallgató eszközünket, így egyszerre többen hallhatjuk a rádióadást vagy a zenét, illetve nem kell fülhallgatóval bíbelődnünk. Mivel a tok körben zippzárral zárható, az sem számít, ha csak úgy ledobjuk a strand homokjára, azt is gond nélkül kibírja, ha ráfolyik egy kis víz vagy üdítő, simán le lehet törölni. Az FX 300 fekete, kemény, strapabíró burkolatú doboz, mely mini erősítőt és hangszórót foglal magában. Belül bármilyen típusú MP3 lejátszót képes fogadni, bármelyiket, amelyik közönséges jack fülhallgató kimenettel rendelkezik. Éppen elég helyet biztosít akár a legnagyobb iPod számára is, még bérlet, igazolvány és egy kis pénz számára is marad hely mellette.

 

 

kensingtonfx300inuse__k.jpg
kensingtoninuse2__k.jpg

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.