Hirdetés

Üzemanyagcellás töltő



|

A Voller kézitáskája hordozható áramforrást biztosít mobil eszközökhöz.

Hirdetés

Ha olyan helyre utazunk, ahol az energiaellátás nem feltétlenül biztosított -- például kempingbe, hosszú vonatútra, netán sivatagba -- problémák adóthatnak mobil eszközeink energiaellátásával. Akkumulátoraink erősen korlátozott üzemideje miatt nem használhatjuk tetszés szerint noteszgépünket, kameránkat, fényképezőgépünket. Ez utóbbiak főleg nyaraláskor okozhatnak kellemetlenséget, de valószínűleg azt a bárhol megtörténő helyzetet sem kell bemutatnunk a mobiltelefon-tulajoknak, amikor töltőnkkel és végkimerültségében csipogó készülékünkkel árgus szemekkel kajtatunk egy működő konnektor után.



A 9 kilogramm súlyú, kézitáska formájú ABC (Automatic Battery Charger) egységgel minden ilyen jellegű problémát megoldhatunk. Oldalán USB és szabványos szivargyújtó formájú csatlakozókat találunk, amelyekkel gyakorlatilag mindenféle eszköz feltöltését megoldhatjuk. USB porton keresztül legfeljebb 6, a szivargyújtón pedig 200 Wattos teljesítménnyel szipkázhatják eszközeink az energiát -- utóbbival egy noteszgép is kényelmesen használható. Az ABC üzemidejéről egyelőre csak annyi ismeretes, hogy egy normál iPod körülbelül egy hétig üzemelhetne róla megállás nélkül.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.