Hirdetés

Valami nincs rendben iPhone 12-esek SMS üzeneteivel



|

Több felhasználó is arra panaszkodik, hogy egyáltalán nem látnak bizonyos SMS-eket, és olyan is akad, akinél az eszköz nem küld értesítést az üzenetekről.

Hirdetés

Az új iPhone eszközökkel megérkezett az iOS operációs rendszer egy új generációja is, azonban a jelek szerint ezzel most olyan hibák is felütötték a fejüket, melyeket korábban nem tapasztaltak az alma logós mobilokat vásárlók. Az utóbbi időkben ugyanis többen tettek bejelentést arról, hogy legújabb mobiljaikon valami nem stimmel az SMS-ekkel és egyéb üzenetekkel.

A MacRumors írt arról, hogy tömegével kapják a leveket olyan - többnyire iPhone 12-t vagy iPhone 12 Prót használó - olvasóiktól, akinél az iOS 14.1-re és 14.2-re való frissítés után gondjaik adódtak üzeneteik elolvasásával.

Hirdetés

Volt aki arról számolt be, hogy iPhone 12-re váltás után, családi csoportjukban egész egyszerűen nem kapta meg azokat az üzeneteket, melyeket androidos telefont használó gyermeke küldött. Hasonló esett meg egy iPhone 12 Pro felhasználóval, aki emiatt baráti társaságával váltott SMS csoportjuk beszélgetését egész egyszerűen nem tudta értelmezni a kimaradt üzenetek miatt.

Más felhasználónál előfordult, hogy ugyan megkapta az SMS-ben vagy iMessage alkalmazásban érkező üzeneteit, azonban azokról nem küldött értesítést a telefon, tehát ha látni akarta, hogy írt-e neki valaki, folyamatosan le kellett ellenőrizze az alkalmazásokat.

A legtöbb gondot a jelek szerint az iOS-es és androidos eszközök közötti üzenetváltás jelenti, melyre egyelőre nem nagyon találtak átfogó megoldást. Volt akinél sikerült kiküszöbölni a problémát a hálózati beállítások alaphelyzetbe állításával (Settings > General > Reset > Reset Network Settings), azonban ez sem működött mindenkinél. 

A legfontosabb az, hogy ha valaki tapasztalja a fenti problémákat, akkor azokat jelezze az Apple-nek, ugyanis minél több bejelentés érkezik, annál nagyobb az esélye, hogy a cég gyorsan kiad egy frissítést, mely megoldja a gondokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.