Hirdetés

Valódi nyolcmagos telefonnal készül a Huawei



|

A Honor 4 a MediaTek nyolcmagos processzorára alapozna.

Hirdetés

Könnyen lehet, hogy rövid időben belül elindul az okostelefonok piacán a nyolcmagos processzorok háborúja. Várhatóan a Huawei az elsők között lesz, ugyanis hamarosan egy igazi nyolcmagos okostelefont mutat be. A Honor 4 egy olyan androidos készülék lenne, amely már december 16-án debütál, és a MediaTektől érkező valódi nyolcmagos MT6592-es CPU-ra alapoz, 1,7 GHz-es órajelekkel. 

Hirdetés

A Honor 4 (egyes piacokon Glory 4 néven kell majd keresni) a figyelemfelkeltő processzoron túl kínál még 2 GB memóriát, 32 GB beépített tárhelyet és egy 13 megapixeles kamerát. A kijelző 5,5 hüvelykes lesz, és 1280 x 720 pixelt tud majd megjeleníteni, tehát még nem Full HD-s. 

Azt még nem tudni, hogy a MediaTek MT6592-es lapkája mennyire lesz erős, illetve, hogy például képes lesz-e leverni a Qualcomm Snapdragonjait. 

A Huawei kapcsán egyébként mostanában egy másik pletykát is hallani. Állítólag a cyber-összeesküvési elméletekből elege lett a gyártónak, és úgy döntött, teljes mértékben kivonul az amerikai piacról. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.