Hirdetés

Vaterán vásárolható meg az első Nokia N9



|

Hazánk első, hivatalos N9-es modellére szeptember 22-ig licitálhatnak az érdeklődők.

Hirdetés

A Vatera oldalán futó aukció szeptember 12-től 22-ig tart, ez idő alatt bárki leadhatja licitjét az érintőkijelzős készülékre. A Vatera Premier jótékonysági célokat is szolgál: a telefonért fizetett összeget gyermekotthonokból és nevelőszülőktől érkezett gyerekek karácsonyi ünnepségére fordítja majd a FICE (Nevelő Otthonok Nemzetközi Szövetsége) Magyarországi Egyesülete.

 

A Nokia az ország legnagyobb aukciós portáljával karöltve indítja különleges Vatera Premierjét. A 10 napig tartó aukció keretében az ország legelső hivatalos Nokia N9 típusú készüléke kerül kalapács alá, a hazai rajongók csak ezután, néhány héttel később tehetnek szert a csúcstechnológiás telefonra.

 

A készülék első, újságíróknak tartott bemutatóján mi is jártunk annak idején, azóta pedig egyre nagyobb a várakozás a készülékkel kapcsolatban. A teljes képernyős, AMOLED kijelzővel szerelt telefon külső burkolata egyetlen darab polikarbonátból készült. A 8 megapixeles, autófókuszos, nagy látószögű Carl Zeiss optika, a HD videofelvétel és a nagy rekesznyílás mind arról tanúskodik, hogy a fotózás továbbra is fontos eleme lesz az N9 tudástárának.

 

Nokia N9 premier a Vaterán

 

A Vatera Premier sorozatban piaci bevezetés előtt álló, első, exkluzív darabok kerülnek virtuális kalapács alá a portálon. A különböző kütyük, mobilok visszatérő „vendégei" a Premiereknek: 2010-ben többek között a Nokia C7 okostelefonja is a Vaterán debütált. Az N9 a 13 órás licitindítás (1000 Ft volt a kikiáltási ár) után pár óra alatt elérte a 96 ezer forintos árat, ami a licit zárásáig nagy valószínűséggel még jócskán emelkedni fog.

 

A jótékonysági árverés mostani kedvezményezettje az UNESCO támogatásával létrejött FICE (Nevelő Otthonok Nemzetközi Szövetsége). Ők azokat a gyermekeket segítik, akik fizikai, pszichikai és szociális fejlődésüket veszélyeztető körülményeik miatt nem nevelkedhetnek vér szerinti családjukban. A FICE (Nevelő Otthonok Nemzetközi Szövetsége) Magyarországi Egyesülete az online aukción összegyűlt pénzt év végi Ajándéknap szervezésére fordítja: az eseményen gyermekotthonokból, lakásotthonokból és nevelőszülőktől érkezett gyerekek ünneplik együtt a karácsonyt.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.