Hirdetés

Vége a (mű)balhénak



|

Az Apple és a Cisco megállapodott az iPhone név használatáról

Hirdetés

A megállapodás értelmében, mindkét vállalat az egész világon szabadon használhatja termékeinél az iPhone” nevet. Mindkét fél elfogadta a védjegy tulajdonlásából eredő jogokat, valamint felfüggeszti a védjeggyel kapcsolatos, még függőben lévő ügyeket. Mindezeken felül, a Cisco és az Apple keresik az együttműködés lehetőségét a biztonság, a fogyasztói és a vállalati kommunikáció területein.


A megállapodás további részletei bizalmasak. Többek szerint az iPhone név körüli hercehurca igazából egy jól kitalált marketing kampány volt, melyben mind a Cisco, mind az Apple ingyen jutott nagy terjedelmű megjelenéshez a médiában az iPhone termékekkel kapcsolatban. Akárhogy is történt, a névhasználati botrányt követően immár mindenki tudja, mi is az az iPhone.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.